Serious Sam 3: BFE


En man, ett mål, tusentals fiender!  Sam Stone är tillbaka och är hårdare än någonsin!
   Det har gått sju år sen det flummiga Serious Sam 2 landade i spelhyllorna och trots många förändringar så behåller uppföljaren, Seruous Sam 3: BFE, såväl charm som sitt kaotiska koncept. SS3:s ord är simpla, "kläm dig genom horderna av utomjordiska fiender för att nå slutet av banan och bidka våldets hunger då du gör det ".
   Dock är klivet från den nästintill tecknade föregångaren är lika långt som färden från Hobsala till Domedagsklyftan. I SS3 exploderar blodet över de välpolerade texturerna då du med, nykomna, finishing moves sliter ögonen ur de nu betydligt mer verklighetstrogna fienderna. Från att löpa över grönskande ängar och trippa på tå över stelnad lava i underjorden kraschlandar Sam denna gången bland sanddynor i Cairos slumkvarter.
   Även Sam har varit med om en makeover och gått ifrån lättsamma vitsar om dålig utvecklingsbudget till svordomar och en image som skulle få Batman att kännas varm i jämförelse. Hans allvarliga ton får spelaren att undra om spelets seriositet är ett skämt eller om skaparna upplevt en lätt identitetskris sedan tidigare spel i serien.
   Multiplayerdelen står numera i skuggan av en mer finpolerad singelplayer kampanj vilket till en början orsakar andnöd. Men trots detta är SS3:BFE ett måste för Serious Sam entusiaster. '
Om inte annat så för att ge en applåd åt utvecklarna som lyckats behålla själen efter att ha tagit ett kliv i en ny riktning och till på köpet levererar någonting intressant.

Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=-F1w1AV_yjk
Lucas Varo







      
     

Inga kommentarer: