Microrecension: "Alone in the dark 2"


Nä nu jävlar har Jack gått över gränsen och kidnappat den lilla flickan Grace. Den hänsynslösa piratkaptenen och hans gäng har tänkt att offra barnet till satan för att förlänga sina liv, något som vi ska sätta stopp för. Så häng med till herrgården Hell´s kitchen så spöar vi skiten ur djävlarna.

I det förra spelet (Alone in the dark) får man känna på hur det är att vara jagad av ett gäng sliskiga zombies, i det här spelet får vi istället uppleva tillfredställelsen av att ge zombies ett rejält kok stryk. Hårdingen Edward Carnby (huvudkaraktären) visar direkt sin galenskap genom spränga upp grinden in till Hell´s kitchen, utan en tanke på att varenda pirat nu kommer vara medveten om att han anlänt. Men det rör inte Edward ett dyft och med allt ifrån tommyguns till brödkavlar ger han sina fiender en läxa de sent ska glömma. Spelets uppfinningsrikedom när det gäller att göra slut på fienderna ger spelet en komisk känsla, till exempel så får man chansen att bjuda på förgiftat vin och spränga en sängkammare i luften.

Så släng dig in i fighten och ge monstrena vad de förtjänar, men söla inte för vid gryningen tänker de offra den lilla flickan till djävulen.

Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=Wyg12kk9EHs
Mr. Oldschool

Inga kommentarer: