Microrecension: "Demolition inc."


Den intergalaktiska rivfirman har talat och jorden kommer ryker! Spelaren A.K.A "Mike" är den utsedda rymdvarelsen som fått i uppdrag att utföra detta heroiska dåd vilket kort och gott går ut på att
skrubba rent Tellus från mänskligheten och få den blå planeten att grönska igen.
   "Destroy all humans" möter "Sim city" i detta galna indiespel från "Zeroscale" när man navigerar Mikes ufo över trafikerade städer i ett top-view perspektiv och skapar förädande kedjereaktioner.
   I sin rivningsarsenal har spelaren allt från oljefläckar, som får bilar att slira in i höghus, till kossor som exploderar när någon kör in i dem. Kruxet ligger i att få så få trafikanter att orsaka så mycket förödelse i sin omgivning som möjligt innan armén rycker in och smetar ut dig över himlavalvet.
   Mer och mer smyger det sadistiska leendet fram i detta moderna domino spel för varje gång som spelets fysikmotor orsakar kaos på skärmen. Men trots att ingenting i spelet är skriptat (mer än ihärdiga eftertexter) så är "Demolition inc." något enformigt och lämpar sig bäst åt Söndagar då tv:n har slagits ut av åskan, kortleken har vittrat sönder och du behöver få ut din ilska över tidigare nämnda faktum.
  Huruvida spelet är värt 9.99 euro  är tveksamt men vem är jag att döma, ladda ner demot och testa för er själva. Vem vet det kanske bor en person inom dig som bara vill se världen brinna.

Peace!


Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=cm5Ar6FK6wg
Lucas Varo

Inga kommentarer: